buggy ruska classicaOnze Buggy-toertochten zijn ideaal voor een ontspannen dagje uit in Drenthe. Om er zeker van te zijn dat u écht geniet, stemmen we uw buggy-toertocht af op úw wensen en behoeften!

Impressie van een toertocht

Voordat de buggy-toertocht begint, ontvangen we u en uw gezelschap feestelijk met met koffie, thee en wat lekkers. Als iedereen binnendruppelt kunnen de vroege vogels alvast een potje pool of darts spelen in onze feestzaal, terwijl anderen even rustig wakker worden met een krantje.

Klaar voor de start...

Koffie op? Tijd om te gaan rijden! In iedere buggy kunnen maximaal  4 personen. Eerst geven we instructies over de buggy's en de route en als iedereen zit en de motors ronken, kan de toertocht beginnen!

De mooiste plekjes van Drenthe

Zorgvuldig hebben we een aantal routes uitgestippeld om u de mooiste plekjes van Drenthe te laten zien. En dat zijn er nogal wat. Je hebt heidevelden, mooie bossen, vennetjes, oude dorpjes met een brink in het midden en natuurlijk de hunebedden. Afhankelijk van uw wensen kiezen we de route uit die het beste bij u past.  

Heerlijk lunchen!

Een buggy-toertocht zou niet compleet zijn zonder een lekkere lunch. We hebben daarvoor meerdere mogelijkheden. We kunnen u onderweg op een beschutte plek ontvangen met een uitgebreide picknick, maar u kunt ook lunchen in onze feestaal. Wat ú maar prettig vindt!

Barbecue of buffet?

Als iedereen aan het eind van de middag is uitgespeeld, zullen de meesten alweer trek hebben. Ook daar hebben wij aan gedacht! Zowel 's winters als 's zomers kunt u bij ons barbecuen en verder serveren we op verzoek de meest uiteenlopende bufetten, zoals een Indiaas buffet!

  • Toertocht Drenthe 1
  • Toertocht Drenthe 2
  • Toertocht Drenthe 3
  • Toertocht Drenthe 4
  • Toertocht Drenthe 5
  • Toertocht Drenthe 6

Buggyrijden

Genieten van de natuur en rust in Drenthe? Huur bij ons een buggy en doe een van onze toertochten! Lees verder

Feestzaal

Iets te vieren? Een bruiloft? Of een receptie? Onze sfeervolle feestzaal is er de ideale plek voor! Lees verder

Trouwen

Trouwen in stijl? Geef elkaar het jawoord in ons mooie cafe of naast het hunebed vlak achter onze locatie.  Daarna groot feest in onze feestzaal!

Toertocht Drenthe