buggy ruska classicaOnze Buggy-toertochten zijn ideaal voor een ontspannen dagje uit in Drenthe. Om er zeker van te zijn dat u écht geniet, stemmen we uw buggy-toertocht af op úw wensen en behoeften!

Toeren in een Ruska Classica-buggy

Of u nu graag door het bos rijdt of langs de paarse heide, met een buggy-toertocht in een Ruska Classica kan het beide!

Natuurtocht in Buggy’s

Buggy’s zijn de ideale voertuigen om van het Drenthse landschap te genieten. Het zijn cabrio's, dus u snuift telkens de geur van de Drentse bossen en heide op. Naast de prachtige natuurgebieden heeft Drenthe tal van andere bezienswaardigheden, zoals de hunebedden.

Omdat we van uw buggy-toertocht een gezellig dagje uit willen maken, kunt u bij ons kiezen uit verschillende activiteiten voor onderweg. In overleg organiseren we voor u de leukste of meest geschikte. Bestaat uw gezelschap vooral uit natuurliefhebbers, dan zijn toegangskaarten voor het Boomkroonpad een idee. Zijn er veel kinderen bij, dan is een spelletje boerengolf geschikt. Verder kunt u bij ons oudhollandse spellen als klootschieten spelen.

Barbecue of picknick?

Wat betreft eten en drinken is er bij ons veel mogelijk. In onze feestzaal hebben we heerlijk tapbier, goede wijnen en natuurlijk fris. Onderweg zetten we u hapjes of een uitgebreide picknickmand voor en als afsluiting kunt u kiezen uit een buffet of barbecue. Ook in de winter kunt u bij ons barbecueën! U kunt ook met een groep in onze feestzaal lunchen. 'U vraagt, wij draaien!'

De buggy van Ollie B. Bommel

De buggy die u bij ons huurt is de Ruska Classica, een Nederlandse auto uit begin jaren 70 die lange tijd erg populair was. Daarbij speelde vast mee dat de vormgeving van de Ruska Classica is geïnspireerd op die van de Oude Schicht, de auto van Marten Toonders heer Ollie B. Bommel.

Meer weten?

Ook een buggy huren voor uw bedrijfsuitje of familiefeest? Vul het online reserveringsformulier in en ontvang een offerte.

  • Toertocht Drenthe 1
  • Toertocht Drenthe 2
  • Toertocht Drenthe 3
  • Toertocht Drenthe 4
  • Toertocht Drenthe 5
  • Toertocht Drenthe 6

Buggyrijden

Genieten van de natuur en rust in Drenthe? Huur bij ons een buggy en doe een van onze toertochten! Lees verder

Feestzaal

Iets te vieren? Een bruiloft? Of een receptie? Onze sfeervolle feestzaal is er de ideale plek voor! Lees verder

Trouwen

Trouwen in stijl? Geef elkaar het jawoord in ons mooie cafe of naast het hunebed vlak achter onze locatie.  Daarna groot feest in onze feestzaal!

Toertocht Drenthe