buggy ruska classicaBij Toertocht Drenthe in Balloo kunt u buggy’s huren voor een bedrijfsuitje, familiefeest of gewoon een heerlijk dagje uit. Kijk eens rond op onze site en neem contact op als u vragen heeft. Wij staan klaar!

Toertocht Drenthe: genieten staat voorop

Het enige wat bij toertocht Drenthe telt, is dat onze gasten genieten! Vaak doen ze dat tijdens een buggy-toertocht - daar staan we bekend om - maar het kan ook tijdens een dag met spelletjes en lekker eten in onze feestzaal. We houden van de natuur en rust van Drenthe en brengen die liefde graag over aan onze gasten. Balloo, middenin de Drentsche Aa, is daar de ideale plek voor.

Prachtige buggyroutes

Om u de allermooiste plekjes van Drenthe te laten zien, hebben we zorgvuldig een aantal routes uitgestippeld die u in één van onze buggy’s kunt rijden. Er valt veel te zien in Drenthe. Heidevelden, bossen, vennetjes, oude dorpjes met een brink en natuurlijk de hunebedden. Afhankelijk van uw wensen kijken we welke route voor u het meest geschikt is.

Oprichter Harry Dijkstra

De oprichter van Toertocht Drenthe is Harry Dijkstra. In 2010 verhuurde hij voor het eerst een stel Ruska-buggy’s. Harry had 23 jaar lang een goed lopend bedrijf. Hij maakte aanhangwagens - onder andere veel speciaalbouw modellen. In 2008 besloot hij zijn bedrijf te verkopen. Het was tijd voor iets nieuws. Hij verbouwde de schuur waar eerst zijn zware machines stonden om tot een sfeervolle feestzaal en schafte een aantal Ruska Classica’s aan.

Werknemers met arbeidsbeperking

In het leven tellen meer dingen dan alleen je eigen belang. Daarom werken er bij Toertocht Drenthe mensen die moeilijk aansluiting vinden op de arbeidsmarkt. Bij ons kunnen ze werken op een manier die bij ze past.

  • Toertocht Drenthe 1
  • Toertocht Drenthe 2
  • Toertocht Drenthe 3
  • Toertocht Drenthe 4
  • Toertocht Drenthe 5
  • Toertocht Drenthe 6

Buggyrijden

Genieten van de natuur en rust in Drenthe? Huur bij ons een buggy en doe een van onze toertochten! Lees verder

Feestzaal

Iets te vieren? Een bruiloft? Of een receptie? Onze sfeervolle feestzaal is er de ideale plek voor! Lees verder

Trouwen

Trouwen in stijl? Geef elkaar het jawoord in ons mooie cafe of naast het hunebed vlak achter onze locatie.  Daarna groot feest in onze feestzaal!

Toertocht Drenthe