buggy ruska classicaIets te vieren? Wij hebben een ruime, gezellige feestzaal, ingericht als bruin cafe! En bij mooi weer is het heerlijk toeven op ons terras...

Feestzaal voor feesten en vergaderingen

We gebruiken de feestzaal vooral om voor en na de buggy-toertochten wat te eten en te drinken. U kunt er ook terecht voor verjaardagen, vergaderingen, teambuildingsdagen, recepties en andere bijeenkomsten. Samen wat drinken in een ontspannen sfeer of zakelijk vergaderen; onze zaal is breed inzetbaar.

Vergadering met lunch?

Sommige bijeenkomsten verdienen een feestelijk randje. Wij kunnen daarvoor zorgen! We onderbreken uw vergadering met een heerlijke lunch en sluiten af met een biertje van de tap of een goed glas wijn. Zo krijgt zelfs de saaiste vergadering iets vrolijks.

Diner, buffet of barbecue

Bij ons kunt u allerlei verschillende dingen eten en drinken. In de zomer én in de winter kunt u bij ons barbecuen, we hebben heerlijke stampotten en buffetten en u kunt uitgebreid bij ons lunchen. Verder hebben we bier van de tap, goede wijnen en veel fris.

Poolen, sjoelen en darten

Onze feestaal is ideaal voor kinderen en mensen die van spelletjes houden. Zo hebben we een pooltafel, een sjoeltafel en een dartbord. Verder kunt u  verschillende oudhollandse spelletjes bij ons spelen. De stoere mannen en vrouwen kunnen spijkersslaan en spijkerbroekhangen en voor jong en oud is er blikgooien. U kunt ook klootschieten. Dat doen wij met bowlingballen - een aparte ervaring.

  • Toertocht Drenthe 1
  • Toertocht Drenthe 2
  • Toertocht Drenthe 3
  • Toertocht Drenthe 4
  • Toertocht Drenthe 5
  • Toertocht Drenthe 6

Buggyrijden

Genieten van de natuur en rust in Drenthe? Huur bij ons een buggy en doe een van onze toertochten! Lees verder

Feestzaal

Iets te vieren? Een bruiloft? Of een receptie? Onze sfeervolle feestzaal is er de ideale plek voor! Lees verder

Trouwen

Trouwen in stijl? Geef elkaar het jawoord in ons mooie cafe of naast het hunebed vlak achter onze locatie.  Daarna groot feest in onze feestzaal!

Toertocht Drenthe