Corona-update

 

En een nieuw jaar met nieuwe kansen 2022. Corona is nog steeds bij ons. En op dit moment, januarie 2022, is de Horeca nog steeds gesloten. Oook bij ons. Gelukkig lijkt het erop dat we heel binnenkort weer opengaan. De eerste feesten staan weer gepland! De eesrte toertocht van 2022 wordt verreden op 29 januarie. Een groep echte bikkels gaat op pad. Winters Drenthe is ook mooi. En binnenkort weer voorjaar. Ook zin aan een toertocht. Ook tijd voor een feestje. Maak een afspraak en vertel het aan je vrienden. Wij zijn er klaar voor!

 

Het jaar 2021. Het horeca gedeelte is nog steeds gesloten. Helaas.  Maar buggy's huren kan gelukkig nog steeds gewoon. Ook afspraken maken en toertochten plannen is mogelijk.           

En we hebben nieuws!. Dit seizoen, 2021, gaan we ook E Choppers verhuren. Stil en milieuvriendelijk toeren door het mooie Drenthe. Met een maximum snelheid van 25 km per uur heb je geen helm nodig. Natuurlijk zorgen wij voor een leuke route. Net zoals je gewend bent van onze buggyverhuur.

 

Vanaf 1 juni 2020  kunnen we weer open. Zij het dan een beetje beperkt. Maar daar vinden we vast wel iets leuks op. Onze slogan is tenslotte Toertocht Drenthe en u gaat genieten!

De eerste uitjes zijn inmiddels geweest. En ja, het is een beetje aanpassen. Gelukkig gaat dat heel goed. Een beetje gezond verstand en wat goede wil maakt het allemaal heel gemakkelijk. 

Heb je nog geen feest of uitje gepland maar wil je wel graag iets reserveren? Bel of mail me en ik maak met alle plezier een leuk programmavoorstel voor je. Natuurlijk onder voorbehoud. Samen komen we tot mooie oplossingen.

En natuurlijk kun je nog steeds een toertocht maken bij ons. De buggy's staan klaar. De routes zijn uitgezet. Dus gaan.                                                                                                                                                                                             

  • Toertocht Drenthe 1
  • Toertocht Drenthe 2
  • Toertocht Drenthe 3
  • Toertocht Drenthe 4
  • Toertocht Drenthe 5
  • Toertocht Drenthe 6

Buggyrijden

Genieten van de natuur en rust in Drenthe? Huur bij ons een buggy en doe een van onze toertochten! Lees verder

Feestzaal

Iets te vieren? Een bruiloft? Of een receptie? Onze sfeervolle feestzaal is er de ideale plek voor! Lees verder

Trouwen

Trouwen in stijl? Geef elkaar het jawoord in ons mooie cafe of naast het hunebed vlak achter onze locatie.  Daarna groot feest in onze feestzaal!

Toertocht Drenthe